"Minden problémára van megoldás. Csak akarni kell."

Monika Feth

Szorgos nyár, újdonságokkal teli ősz

A Lilith csapatának szorgos nyári napjaiban 5500 elégedett vendéget, 12 boldog megrendelőt, 1 celeb esküvőt, sokszor szakadó esőt, máskor pedig 30 C fokos átlaghőmérséklet számlálhattunk meg.

A lebonyolított rendezvényeink nagy része szabadtéren, sőt több esetben strandon, a Velencei tónál és a Dunán kerültek lebonyolításra.

A 2011. év nyarának legnagyobb sikere a Főtáv Zrt. 1500 fős családi napjának megszervezése és lebonyolítása volt, melynek pályázatát a környezettel harmonikus, élhető Földünk koncepcióval nyertük el. Az újrahasznosított papír alapú meghívóból a helyszínen szélforgót lehetet készíteni, a cég régi molinóiból pedig pénztárcát és táskát varrni.
A koncepció lényege a csapatépítés és a környezettudatos gondolkodás volt, ezért a részvevőknek szoros összefogásra volt szükségük, és a Földet csak úgy tudták „megmenteni”, ha az egész család összefogott. Természetesen új „gasztronómiai” kihívás is fogadott bennünket és a vendégeket is miután a mi feladatunk az volt, hogy vörös lencséből, hajdinából, és kölesből főzzünk ízletes fogásokat, vendégeik számára pedig a répából készíthető szobrok okoztak komoly fejtörést.
Persze a végén mindenki jól teljesített és 0 - 99 éves korig mindenki jól érezhette magát, játszva tanulhatott.