"Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nemcsak a sajátunké"

Henry Ford

Maradandó élményekkel teli céges karácsonyt!

Miről szóljon a céges karácsony?

Mitől lesz maradandó és érdekes a kollégák számára?

Tippek Tőlünk:

Maradandó élményekkel teli céges karácsonyt!A válság jótékony hatása, hogy úgymond letisztította a piacot és a cégek elgondolkoznak azon mire és hogyan költenek. Legfontosabb a közös ünneplés a dolgozókkal, ezzel is megköszönve az egész évi kitartó munkát, oldottabb hangulatban pedig a kollégák is jobban megismerhetik egymást.

Az eddigi fényűző hangulatot a céges rendezvények körében is átvették a természetben megtalálható díszítések, termések, levelek, a karácsonyfát a cég dolgozó díszítik, úgy hogy mindenki otthonról hoz 1 függőt, amit a fára akaszt. A kaszinók, karikaturisták helyét átveszik az öko kézműves műhelyek, a cég „szemeteiből” készített ajándékok, vagy a kreatív, karácsonyi kellékekkel történő fotózás képkeretben.

A stand up comedy helyett az interaktív, vendégeket aktivizáló színházi daraboké a főszerep. Képzeljünk el egy színházi darabot, ahol minden kelléket, jelenetet, a történet címétől a bejezéséig a nézők választanak meg! Így garantáltan egyedi történetek születnek, az asztaltársaságok egymással versenyezve, vagy akár egymás orra alá borsot törve eszelhetik ki a lehetetlenebbnél lehetetlenebb fordulatokat és nevethetnek saját fantáziájuk végtelen határain.

A vezetők egyre inkább gondot fordítanak a karitatív tevékenységekre, felajánlásokra. Amellett hogy ezzel a rászorulóknak is segítenek, az adózásuk is kedvezőbb lesz. Ha a társaság adományt juttat egy szervezetnek, közhasznú társaságnak, akkor az adóalap csökkentő tétel, maximum az éves eredmény húsz százalékáig.