"Minden problémára van megoldás. Csak akarni kell."

Monika Feth

Csapatépítés a Lifestyle**** HOTEL MÁTRÁBAN

Amennyiben a város zajától távol, minden hétköznapi ingert kizárva szeretné kollégáit összekovácsolni, vagy tudásukat fejleszteni, most megtalálta a tökéletes helyszínt.

A 114 szobás, 1200 m2-es wellness részleggel rendelkező új észak-magyarországi szálloda nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több olyan helyi partnert, beszállítót találjon, akik folyamatosan jó minőségű és friss alapanyagot tudnak biztosítani a hotel vendégei részére. A szálloda gasztrokoncepciójának egyik lényeges eleme, hogy a modern konyhatudomány alkalmazásával kínáljon jól ismert ízeket az egészség jegyében. A konyha főnöke – a megszokott, modern ételek elkészítése mellett - nagy hangsúlyt fektet helyi ételspecialitásokra és a napi, heti újdonságok tálalására. A szálloda borkoncepcióját Herczeg Ágnes készítette el, aki a londoni WSET képzésén szerzett nemzetközi borakadémikus diplomát, illetve WSET Certified Educator címet, valamint rendszeresen publikál a hazai borászati szaklapokban, portálokon.
Hasonlóan a gasztro- és borkoncepcióhoz, a wellness részleg kialakításánál is központi szerepet kaptak a magyar termékek és a természetes, minősített bio alapanyagok. A wellness részleg munkatársai számára elsődleges szempont, hogy a Vendég bőrtípusát és a lelki állapotát egyaránt figyelembe véve, a magas hatóanyag tartalmú növényi kivonatokkal és a kidolgozott emberi érintésen alapuló technikákkal történjen meg minden kezelés, legyen szó kényeztető, vagy akár orvosilag javasolt terápiáról.
A szálloda 1. és 3. emeletén található 4 db rendezvényterem, melyek alapterülete összesen 415 fő befogadására alkalmasak. Minden terem légkondicionált, a megrendelő által igényelt berendezéssel ellátott, sőt a termekhez egyenként ruhatár és szociális helyiség is tartozik. Rendezvénytermek és az étterem hangosítása álmennyezetbe épített hangsugárzók és mobil hangosítási szettek segítségével valósul meg. A vizuáltechnikai eszközök képesek jelet fogni VGA és HDMI kimeneten keresztül is, így rugalmasan illeszkednek a vendégek által használt berendezésekhez és a kor színvonalának megfelelő kiváló képminőséget nyújtanak. A konferenciákat laser pointer és wifi csatlakozás is segíti.

Jó munkát és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

További információk: www.hotelmatra.hu