"A titok, hogyan leljünk örömet munkánkban, egyetlen szóban rejlik: kiválóság. Ha az ember tudja, hogyan csináljon valamit igazán jól, máris örömét leli benne."

Pearl Sydenstricker Buck

Feliratkozás hírlevelünkre

Aktuális hírlevelünk

SIÓFOK IDÉN IS ÖNÖKRE VÁR!

Végre elérkezett a nyár! A szabadtéri éttermek, szórakozóhelyek és strandok sorra nyitják meg kapuikat az ország egész területén, így a Magyar tenger mellett is.Nem lesz ez másként a Balaton szívében: Siófokon sem, ahol egész nyáron számos kihagyhatatlan program vár minden odal

HALÁSZ-KODÓ HALFŐZŐ FESZTIVÁL

A magyar gasztronómia a magyar kultúra egyik kiemelkedő különlegessége.Jellegzetességét a többféle alapanyag, a jellegzetes fűszerezés és a sajátos konyhatechnológiai műveletek együttes hatása alakította ki.

Családi nap az egészség nevében

Családi nap az egészség nevébenFőnöke kitalálta, hogy vendégeljék meg munkatársaikat és az ő hozzátartozóikat egy családi nap keretében.

Idén is rád vár Siófok!

Ahogy közeledik a nyár, egyre több étterem, szórakozóhely és strand nyitja meg kapuit a Magyar tenger mellett, ahol kihagyhatatlan program ellátogatni a Balaton szívébe: Siófokra.

Májusi celeb hírek

Gesztesi Károly vacsorát főzöttOroszlán Szonja és a Bikram-jógaBudai Gourmet új szervezővel

Miért van szükség rendezvényszervezőre?

A rendezvényszervező nem azért dolgozik, hogy elvegye az Ön és Cége pénzét, hanem azért, hogy időt, pénz és energiát spóroljon!